RD Works

We provide online after sales support here, very quick reply.

Moderators: baker, Thunder Laser -Nolan, Thunder laser - Tom

Forum rules
All members should make themselves familiar with the forum rules. Please ensure you read this section of the forum BEFORE posting.
This sub-forum is only for thunderlaser users ask for tech support from thunderlaser tech persons directly. The normal member should raise your questions in the General Discussion sub-forum. Before ask a new question, please read the "Previously Asked Questions"first to save your time.
Post Reply
User avatar
Salmagundi
Posts: 6
Joined: Sat Jan 21, 2017 1:40 am

RD Works

Post by Salmagundi » Sat Jan 06, 2018 3:08 pm

HOw do I program RD Works to perform two runs for cutting? I've tried just copying and pasting the cut line on top of the original cut line, but when I paste, the image does not paste directly onto the original, it pastes somewhere else and then I can't move it to exactly where I want it to paste, i.e. directly on to of the original.

Thanks for any help or suggestions

Ben
Posts: 125
Joined: Tue May 24, 2016 9:06 am

Re: RD Works

Post by Ben » Fri Jan 12, 2018 2:35 am

Hi Salmagundi,

There are two ways can meet your need.
1.Copy and paste,then how to move onto the original,below tools will help you.
location tool.png
location tool.png (47.26 KiB) Viewed 3360 times
2.Enable feeding,only change the value of the "Count",then the whole files will perform as you set.
Enable feeding.png
Enable feeding.png (8.23 KiB) Viewed 3360 times

User avatar
Salmagundi
Posts: 6
Joined: Sat Jan 21, 2017 1:40 am

Re: RD Works

Post by Salmagundi » Sun Jan 14, 2018 3:17 pm

thank you Ben. I kind of figured it out using the first method.

Post Reply